Tõstamaa Suveteatri staar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eluvõõra Hedvigina astub Kersti taas Tõstamaal publiku ette.
Eluvõõra Hedvigina astub Kersti taas Tõstamaal publiku ette. Foto: Toomas Mitt

Kuuendat aastat järjest astub Tõstamaa Suveteatri etendustes ühe peaosalisena lavale näitlejanna Kersti Tombak. Alates reedest, 1. juulist võib teda näha mullu esietendunud “Skvottimises võhikutele”, juba augustis aga uues tragikomöödias “Karlsonson”.

Kersti on mänginud pea kõikides Tõstamaa teatri lavastustes, alates 2011. aasta suvel esietendunud “Pruutide koolist”. Gerda Kordemetsa kirjutatud ja lavastatud “Skvottimist võhikutele”, teises peaosas Andrus Vaarik, saavad teatrihuvilised näha teist suve järjest.

“Ma nii armastan Andrus Vaarikut. Ja tema lauset, et elu on oma olemuselt meelelahutus. Andrus on nii päikeseline inimene, et kuu aega temaga koos laval olemist garanteerib hea tuju terveks aastaks. Ja seda tema lauset tuletan meelde, kui olen mõne asja pärast viis päeva järjest muretsenud,” muigas Kersti. “Näiteks kui ma vabakutseliseks jäin ja teatrist ära tulin. Siis ma natuke muretsesin küll. Aga nii kui lõpetasin muretsemise, loksus kõik väga hästi paika.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles