Schilling tõi kohale hipsterid ja memmed

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme suveaias kümnendat korda toimuv alternatiivmuusika festival Schilling meelitas kohale tuhanded huvilised.
Kilingi-Nõmme suveaias kümnendat korda toimuv alternatiivmuusika festival Schilling meelitas kohale tuhanded huvilised. Foto: Martin Laine

Ilmataat pakkus laupäeval imelist ilma, mis tagas suvefestivalidele suure menu, Kilingi-Nõmmes kümnendat sünnipäeva tähistanud Schilling polnud erandlik.

Aasta ühel soojemal päeval istuvad suveaeda laiali laotatud pinkidel, tekkidel ja kott-toolidel kõrvuti kahe-, 20- ja 80aastased. See tõestab, et muusikavalik pole Schillingul nii oluline kui nimekohane chill ise. Kõigile meeldib, olgu ta üles kasvanud Vello Orumetsa või Justin Bieberiga.

Neiu kergitab silmadelt õlgkaabut, kohendab kollaseid teksapükse ja tõstab nõukaaegse hõbedase kaamerasilma Iisraeli indie-bändile ning kõlab klõpsatus. Selle peale naeratab ta laialt, lükkab käed taeva poole ja tantsib edasi noormehega, kel jalas leopardimustriga retuusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles