Rahvas hakkab Pärnu busse disainima

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ühistranspordikeskus kuulutab suveks välja ideekonkursi tuleval aastal Pärnus ringi vuravate linnabusside disainimiseks. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa ühistranspordikeskus kuulutab suveks välja ideekonkursi tuleval aastal Pärnus ringi vuravate linnabusside disainimiseks. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa ühistranspordikeskus kuulutab suveks välja ideekonkursi tuleval aastal Pärnus ringi vuravate linnabusside disainimiseks. Ideid oodatakse 15. augusti keskpäevaks.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuki kinnitust mööda ei anta konkursil osalejaile ette formaati, kuidas võistlustöid vormistada.

“Meile meeldiks, kui peale kunstnike, kutseliste disainerite ja arhitektide osalevad muude elualade inimesedki,” sõnas Kärpuk. “Seetõttu me ei sea võistlustöödele tingimuseks, et need peavad olema vormistatud arvutigraafiliselt, piisab joonistusest. Idee tuleks esitada siiski arusaadavalt. Paha ei teeks kaasnev seletuskiri. Töö tuleks ühistranspordikeskusesse saata kinnises ümbrikus.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles