Suvekool Lindil meelitab lapsed arvuti tagant ära

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvekool Lindil on laste seas populaarne.
Suvekool Lindil on laste seas populaarne. Foto: Lindi LAK

Juba neljandat korda saavad nii väiksemad kui suuremad lapsed osa suvekoolist Lindil, kus laagerdatakse 10.–14. juulini.

„Lindi lasteaia-algkooli õpetajate arvates õpib laps elust võtma ainult siis temale parema ja sobivama osa, kui ta on saanud palju vaadelda, katsetada ja kõikide meeltega kogeda,“ põhjendab Lindi lasteaed-algkool oma koduleheküljel, miks selline laager taas korraldatakse.

Et laps leiaks tulevikus kergemalt oma koha, on Lindi suvekooli korraldajate arvates neil mõistlik eri valdkondade ja inimestega juba lapsepõlves kokku puutuda. „Selleks saame meie – lapsevanemad ja õpetajad – palju ära teha ja pakkuda kõike seda, mida tulevikus valikute tegemiseks teadma peaks,“ vahendab kooli koduleht.

Lindi suvekoolis õpivad lapsed, kuidas hakkama saada mugavustsoonist välja tulles: elektri, duši, arvuti ja statsionaarse peavarjuta. Selleaastased tegevused on seotud merekultuuriaasta teemaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles