Paikuse noored joonistavad seinale

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse noortevolikogu eestvedamisel saab jalgpalliplatsi kõrval olev garaažisein uue ilme.
Paikuse noortevolikogu eestvedamisel saab jalgpalliplatsi kõrval olev garaažisein uue ilme. Foto: Paikuse noortevolikogu

Paikuse noortevlikogu korraldab 13. juulil grafiti joonistamise võistluse, et Paikuse vana jalgpalliplatsi kõrval olev garaažisein saaks uue ja värske ilme.

Võistluse korraldajad kaasavad ettevõtmisse professionaalseid grafitijoonistajaid üle Eesti. Kohale on lubanud tulla ka vallavanema Kuno Erkmann. Tema joonistama ei hakka, küll kavatseb ta noortele rääkida, kui oluline on võtta osa kohalike omavalitsuste valimisest ja teha teadlik valik ning kuidas mitte langeda populismi ohvriks.

Noorte korraldatav sõnumit loov aktsioon on grafiti joonistamine, et anda noortele võimalus väljendada oma mõtteid ühiskonda ja noori puudutavatel teemadel, tutvustab Paikuse noortevlikogu koduleht. Samal ajal saavad osalejad oma oskusi arendada ja edastada noorteühiskonnale sõnum, et tänavakunstis peitub rohkemat, kui paistab.

Projekti toetavad Eesti noorteühenduste liidu projektifondi arengufond, haridus- ja teadusministeerium ning Eesti noorsootöö keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles