Kontserdimaja juhi puhkuse täidab ooper

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal suvel teeb Marika Pärk koos abikaasaga ühe automatka. Aastal 2014 käidi Põhja-Poolas ja poseeriti Gdanski ajaloolisel puusillal.
Igal suvel teeb Marika Pärk koos abikaasaga ühe automatka. Aastal 2014 käidi Põhja-Poolas ja poseeriti Gdanski ajaloolisel puusillal. Foto: Erakogu

Pärnu kontserdimaja juhil Marika Pärgil on juuli lõpuks planeeritud mitu suvist ooperikülastust. ”Lähen Saaremaa ooperipäevadele, seekord külalisena. Kontserdipiletid tuli juba eelmisel suvel ära osta,” ütleb ta.

Marika Pärk on Saaremaa ooperipäevi varasematel aastatel ka ise korraldanud, nii on sel saaremaisel suursündmusel osalemine talle eriti huvitav.

“Muidugi üritan ära vaadata kõik klassikalised ooperid, mis Saaremaa ooperipäevade peaesinejal, Wroclawi ooperiteatril kavas – Bizet’ “Pärlipüüdjad” ja Verdi “Othello” –, kuid kindlasti lähen vaatama Szymanowski “Kuningas Rogerit”. Mul on kahju, et ei jõua uue eestimaise ooperi, Ülo Kriguli “Swan Bone City” ehk “Luigeluulinna” esiettekandele, kuid loodetavasti mängitakse seda ooperit sügiselgi,” lootis Pärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles