Suursaadik avas Kihnus näituse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu kunstilaagri peakunstniku ja juhendaja Jaak Visnapi nägu on 
naerul, sest üks tuntud ärimees maalis laagris ühe tuntud presidendikandidaadi portree jäädes hülgeteemasse.
Kihnu kunstilaagri peakunstniku ja juhendaja Jaak Visnapi nägu on naerul, sest üks tuntud ärimees maalis laagris ühe tuntud presidendikandidaadi portree jäädes hülgeteemasse. Foto: Silvia Paluoja

Kihnu muuseumi seinal on suvi läbi vaadata kunstilaagris äsja valminud akrüülmaalid, mere peo avaõhtul avas näituse Ühendkuningriigi suursaadik Eestis Christopher Bruce Holtby, kes ütles avasõnad heas eesti keeles.

Kunstilaagri juhendaja Jaak Visnap rääkis, et sellesuvised teemad oli hülged, tähtpäevad ja kotermann, kes kihnlasi unenägudes piinab. Nelja päevaga maalis kõige rohkem töid, tervelt 15, Kihnu tüdruk Mirell Kask. Perega saarel viibinud suursaadik Holtby surus sadakonna silmapaari ees väikese kunstniku kätt.

Kihnu muuseumi, Kurase kohviku ja selle õuel käsitööpoe seinu kaunistab paarsada fantaasiarikast maali, osa töid on vaadata Metsamaa naivistide galeriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles