Muusikafestival ootab vestlusringidesse

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige esimene mõttevahetusring toimus esmaspäeval, kui dirigeerimiskursustest ja dirigenditööst vestlesid Andres Kaljuste, Edmar Tuul ning Jüri-Ruut Kangur.
Kõige esimene mõttevahetusring toimus esmaspäeval, kui dirigeerimiskursustest ja dirigenditööst vestlesid Andres Kaljuste, Edmar Tuul ning Jüri-Ruut Kangur. Foto: Ülari Tuisk

Pärnu muusikafestivalil saab 14., 16. ja 17. juulil osaleda temaatilistes vestlustes, mis toimuvad kolmel õhtul enne kontsertide algust kontserdimaja kammersaalis.

Neljapäeval kõnelevad vestlusringis "Mastaapne mõtlemine muusikas" Eesti heliloomingu ja heliloojate teemal Märt-Matis Lill ning Erkki-Sven Tüür, kes on ühtlasi samal päeval välja antava Lepo Sumera nimelise heliloomingu preemia komisjonis.

Laupäeval tutvustab Miina Pärn sama õhtu kontserdil kavas olevaid Sergei Prokofjevi ja Sergei Rahmaninovi teoseid ning vestleb kontserdil soleeriva pianisti Sten Heinojaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles