Purjetajad nägid Härjamaad, Püssirohusilma ja Plagurahu

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi Merepärl Alari Akermanniga roolis võitis avamerejahtide 59. Muhu Väina regatil kaks esimest etappi ja oli ORC II klassis kindel liider.
Pärnu jahtklubi Merepärl Alari Akermanniga roolis võitis avamerejahtide 59. Muhu Väina regatil kaks esimest etappi ja oli ORC II klassis kindel liider. Foto: Piret Salmistu

Pärnust 59. Muhu Väina regatti alustanud suurte jahtide eskaader seilas eile Haapsalu-Kärdla etapil, läbides nii toredate nimedega märke nagu Härjamaa madala läänepoi, Püssirohusilma keratooder, Plagurahu põhjatooder ja Lainemadala läänepoi.

Esimene etapp viis avamerejahid Pärnust Kihnu, teine Kihnust Haapsallu. Starti läks viie riigi 111 jahti ligikaudu 700 purjetajaga pardal.

Favoriitidest puuduvad Pärnu jahid Katariina II ja Sugar, kes lõpetasid mõni päev tagasi Kreekas medalitega EM-regati ja alustavad pühapäeval Taanis MM-võistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles