Mailis Reps: Riigipea peab ühendama kogukondi

Mailis Reps
, Keskerakonna presidendikandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: PP

Juuni viimastel päevadel sai avalöögi minu presidendikampaania, milleks volitas mind Keskerakonna volikogu erakonna presidendikandidaadiks valides. Nii enne kui ka pärast seda olen kohtunud inimestega mitmel pool Eestis ja tahan oma üle-eestilist ringreisi kindlasti jätkata.

Nendel kohtumistel olen näinud, kuidas inimesed soovivad muutusi ja neil on kogu rahvast kõnetava presidendi ootus. Olukord, kus mitu elanikerühma on Eesti elust klantspildi tekitamiseks kõrvale jäetud, paljusid ei rahulda. Seepärast on paljud inimesed avaldanud lootust, et järgmine president suudab kogukondi ühendada ja seista eelkõige Eesti inimeste huvide eest.

Eesti president peab suutma väärikalt esindada Eestit välismaal, kuid kui minu kampaania õnnestub ja minust saab president, luban lähtuda rahva ootustest – ühendada kõiki meie kogukondi ja seista enam näoga rahva poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles