Weekend Festivali külastajad saavad juurde kaks parklat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali korraldate hinnangul on on tavapäraselt Pärnus parkimiskohti 5000 autole, Weekend Festival Baltic suurendab nõudlust 10 000 parkimiskoha järele.
Festivali korraldate hinnangul on on tavapäraselt Pärnus parkimiskohti 5000 autole, Weekend Festival Baltic suurendab nõudlust 10 000 parkimiskoha järele. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Augusti esimesel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuv Weekend Festival Baltic koos ettevõttega Barking leevendavad suve suurfestivali ajal tekkivat parkimiskitsikust, sest pakuvad kahte uut valvega parklat.

Festivali suurim ametlik parkla, kuhu mahub 800 sõidukit, asub Papiniidu tänaval. Laia tänava äärde Decora taha platsile mahub parkima 600 sõidukit. 300 kohta on Port Arturi parkimismajas ja 30 kohta Metsa tänaval asuvas parklas.

Festivali korraldate hinnangul on on tavapäraselt Pärnus parkimiskohti 5000 autole, Weekend Festival Baltic suurendab nõudlust 10 000 parkimiskoha järele.

"Ka eelmine aasta näitas, et kesklinnas parkimine tekitas probleeme ja kuna rannaala on liikluseks suletud, olid sealkandis ummikud. Tänavu lisandus Barkingu vastutusalasse kaks uut parklat, seega kokku haldavad nad nelja festivaliparklat, mis kõik on mehitatud valvega," teatas Weekend Festival Balticu meediajuht Gunnar Viese.

"Meil on suurim heameel taaskord teha nii suurejoonelise festivaliga ametlikult koostööd. Mullu sai selgeks, et parima festivalikogemuse pakkumise juurde käib läbimõeldud parkimiskorraldus," rääkis Barkingu äriarendusjuht Mikk Moses. "Lähtume ka sel aastal põhimõttest, et festivalikülalistel saaks nädalavahetusel põhirõhk minna ürituse nautimise peale, mitte parkimiskoha otsimisele."

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa pop- ja tantsumuusika maailma tipud. Suve suurimal rannapeol astub üles ligemale 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles