MM algas rannas mürtsuga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatemängulisel üliõpilaste rannavõrkpalli maailmameistrivõistluste avamisel astusid meeleoluka kavaga üles nii rütmikad trummimehed kui tulised naised.
Vaatemängulisel üliõpilaste rannavõrkpalli maailmameistrivõistluste avamisel astusid meeleoluka kavaga üles nii rütmikad trummimehed kui tulised naised. Foto: Mailiis Ollino

Teisipäeva õhtul avati Pärnu rannas suurejooneliselt Eestis esimest korda toimuvad üliõpilaste rannavõrkpalli maailmameistrivõistlused.

Pühapäevani kestva turniiri peaväljakule Rannahoone juurde saabus rongkäigus 128 sportlast 23 riigist. Noori võrkpallureid tervitasid kõnega haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi, Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja rahvusvahelise üliõpilasspordi föderatsiooni (FISU) asepresident Leonz Eder.

Seejärel vallandus tõeline möll: rikkaliku tulevärgi saatel lõid vaheldumisi trummirütme Kallervo Karu ja Peeter Jõgioja ühes oma kollektiiviga. Silmailu pakkusid Pärnu võrkpalliklubi tantsutüdrukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles