Eesti Post maadleb võlgades kohvikuga

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastal 2002 valminud postkontorihoone suleti kümme aastat pärast valmimist, ajutise lahendusena leiti rentnikuks kohvikupidaja, kuid nüüd on osapoolte suhted inetuks kiskunud.
Aastal 2002 valminud postkontorihoone suleti kümme aastat pärast valmimist, ajutise lahendusena leiti rentnikuks kohvikupidaja, kuid nüüd on osapoolte suhted inetuks kiskunud. Foto: Mailiis Ollino

Üürivõla tõttu tahab Eesti Post Krulli kohviku Sindi endisest postkontorist välja visata, üürnikud nõuavad raha vastu, sest vaidluste käigus välja lülitatud elekter ja vesi kasvatavad ettevõtte kahjumit.

Päikesepaistelisel 2016. aasta aprillikuu päeval tõmbas Krulli kohviku pidaja Urmas Varris generaatori tööle ning tõi pangedega vett, et Sindi endises postkontoris leiba küpsetada ja seda laadal müüa. Muud neil oma kohvikuga peale hakata polegi.

“See on ärieetika probleem. Oleme Krull OÜ rendilepingu üles öelnud, kuid ettevõte keeldub ruume vabastamast, võlgnevust tasumast ja jooksvalt arveid maksmast,” sõnas Omniva kommunikatsioonispetsialist Rain Veetõusme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles