Galerii: Positivuse teine päev täis päikesepaistet ja kirevaid tegelasi

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi inimesed olid väsinud öö läbi pidutsemisest, jätkus Positivuse festivali teine päev veelgi hoogsamalt.

Menukusele aitas kaasa lõõskav päike, mis kõik unekotid varakult telgist välja ajas. Päeva jooksul tekitas lisaelevust prantsuse tsirkusetrupp, kes ooperilaulu ja trummimängu saatel alal ringi sõitis ja vaatemängulist humoorikat meelelahutust pakkus.

Suurematest nimedest astusid üles võimsa häälega lillelaps Joss Stones ja näiteks hiljuti Eestiski esinenud briti poppstaar John Newman. Mõlemad olid publiku energiast pahviks löödud.

Väärilise lõpu andis õhtule Prantsuse alternatiivse elektroonilise muusika grupp M83. Sumedad ja sügavad sündihelid, hoogsad rütmid ja omapärane valgustus tekitasid publikule nii külmavärinaid kui ka lubas neil tantsida. 

Positivuse kolmas päev algas ebameeldiva vihmasajuga. Festivalipublik peab kohutavast ilmast võitu saama, et näha selliseid artiste nagu Wolf Alice, Air ja Iggy Pop. 

Kell 19.30 kostitab president Toomas Hendrik Ilves kõiki fänne autogrammidega Tallinn Music Weeki pop-up lava juures. Ilves väisas festivali eilegi.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles