Auto rullus Häädemeestel üle katuse

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Häirekeskus sai täna kell 12.38 teate, et Häädemeeste vallas Krundikülas on sõitnud auto teelt välja ja rullunud üle katuse.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment täpsustas, et õnnetus juhtus Jaagupi-Urissaare maantee 2. kilomeetril.

Pressiesindaja selgituse kohaselt kaotas sõiduautot Hyundai juhtinud 67aastane naine sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Auto paiskus üle katuse. Kiirabi toimetas mõlemad sõidukis olnud inimesed, juhi ja 68aastase naise, haiglasse kontrolli. Hetkel teadaolevalt on naised lubatud kodusele ravile.

Sündmuskohale saabunud Häädemeeste komando päästjad aitasid autost välja kaasreisija, ühendasid lahti akujuhtmed ja puhastasid tee õnnetuse tagajärjel tekkinud risust, rääkis Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja. 

Leesmendi sõnutsi omab õnnetusse sattunud autot juhtinud naine vastava kategooria juhtimisõigust ja oli avarii hetkel kaine. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles