Discgolf’i staar käis Pärnus nippe jagamas

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklane Avery Jenkins on mänginud kettagolfi 30 aastat, tulnud 2009. aastal maailmameistriks, võitnud turniiridel 215 000 dollarit auhinnaraha ja jagab nüüd kogemusi.
Ameeriklane Avery Jenkins on mänginud kettagolfi 30 aastat, tulnud 2009. aastal maailmameistriks, võitnud turniiridel 215 000 dollarit auhinnaraha ja jagab nüüd kogemusi. Foto: Innova Disc Golf

Ameeriklane Avery Jenkins on 2009. aasta discgolf’i maailmameister, kes on viimastel aastatel oma elu pühendanud selle ala huviliste harimisele ja õpetamisele üle maailma.

38aastasel Jenkinsil on peale lugematute tiitlite ette näidata üle 215 000 dollari turniiride auhinnaraha. Eestisse toob ta menukas kursusesari “Deep in the Game”, mille lõi ta koos hea sõbra, soomlase Jussi Meresmaaga. Veel eelmisel nädalal avanes Pärnu discgolf’i-huvilistel ainulaadne võimalus kohtuda mängu legendiga Discsport.ee poes ja hiljem võtta osa koolitusest Raeküla staadionil.

“Asi pole üldse minus, asi on mängu arendamises,” korrutas Jenkins väsimatult enne ja pärast intervjuud “Deep in the Game’i” tuuri põhimõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles