Pärnu kesklinna kai valmimine lükkub edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Pärnu Sadam alustab Pärnu kesklinna 1,7 miljoni euro eest ehitatava kai betoonitöid alles sügisel või järgmise aasta kevadel, esialgu pidi kai valmima tänavu juunis.

Hoolimata tööde edasilükkumisest on AS Pärnu Sadama nõukogu liige Kaspar Kokk kindel, et järgmise aasta 17. juulil saabuvad esimesed turistid kruiisifirma Noble Caledonia sajakohalise ristluslaevaga Serenissima Pärnu kesklinna sadamasse, firmaga on selles osas leping sõlmitud. “Teada on isegi täpne kellaaeg,” ütles Kokk.

“Kuni 15. juulini kestsid sadamas pinnase süvendustööd, muuhulgas munakivide eemaldamine merepõhjast,” sõnas Kokk. See segas ka teiste plaaniliste tööde tegemist. Juuli lõpuks on tema sõnul plaanis paigaldada sadamakai sulundsein, seejärel tekib umbes kuuajane paus, sest sulundseina fikseerimiseks vajalike pinnaseankrute tehas on puhkusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles