Lõunataja kogemus: külastajad pandi põrandaharjaga lauda koristama (7)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hari ja kühvel.
Hari ja kühvel. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tihti väljas lõunatel käiv Kadi meenutab paari nädala tagust juhtumit, mille tunnistajaks ta sai.

"Minu kõrvallauas tellis neljane neidudeseltskond karastusjoogid, mis serveeriti neile, klaasid tagurpidi pudelite peal. Üks pudel kukkus ümber ja klaas purunes laual kildudeks," kirjeldab Kadi. Tema sõnul ei asunud teenindaja lauda koristama, vaid lahkus.

"Ta andis vist korralduse saaliabilisele, sest mõne aja pärast tõi too põrandaharja ja kühvli, ise läks aga eemale," imestab Kadi. "Kuidas peaks klient lauda klaasikildudest põrandaharjaga puhastama?"

Lõpuks said neiud laua puhtaks salvrättidega, mida nad ise letilt võtmas käisid.

Kadi oletab, et külastajatega käituti ebaviisakalt suure koormuse tõttu. "Toidukohad hoiavad kokku ega palka suveks piisavalt töötajaid, arvatakse, et töötajad peavad hakkama saama. Aga see tekitab ju töötajates trotsi," püüab ta olukorrale põhjendust leida.

Hea Pärnu Postimehe lugeja, jaga loo kommentaariumis, Pärnu Postimehe Faceboooki lehel või meiliaadressil online@parnupostimees.ee oma kogemusi suvisest teenindusest Pärnumaal!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles