Rõõmsate laste festival tutvustab perepuhkuse võimalusi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsate laste festivalil on kohal ka Jõuluvana Korstna Talu, mis avab festivali alal Päkapiku Postkontori.
Rõõmsate laste festivalil on kohal ka Jõuluvana Korstna Talu, mis avab festivali alal Päkapiku Postkontori. Foto: Rõõmsate laste festival

Laupäeval, 23. juulil toimuval rõõmsate laste festivalil tutvustavad Pärnu ning Pärnumaa laste- ja noortesõbralikud turismiettevõtted perepuhkuse võimalusi. Iga väljapaneku juures on tasuta tegevused, kus lapsed saavad ise käed külge lüüa.

"Pärnus ja Pärnumaal on kohti, kus isegi paljud kohalikud kunagi käinud ei ole. Soovime pakkuda peredele ühiseks ajaveetmiseks huvitavaid tegevusi ning tutvustada nende jaoks nii uusi ja põnevaid kohti kui ka meelde tuletada vanu ja ammu külastamata pereturismi sihtkohti," rääkis festivali eestvedaja Kati Ruubel.

Pärnu Rannapargis toimuv rõõmsate laste festival tutvustab perepuhkuse võimalusi, annab ideid, mida perega koos ette võtta, näidatakse vahvaid kodumaiseid laste- ja peretooteid, pakutakse tervislikke ja maitsvaid sööke-jooke ning palju muud huvitavat ja kasulikku kõigile pereliikmetele.

Festival on külastajatele tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles