Pärnu lahel kaduma läinud kalameest pole leitud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud mehe otsingutesse kaasati pühapäeval piirivalve helikopter.
Kadunud mehe otsingutesse kaasati pühapäeval piirivalve helikopter. Foto: Ants Liigus

Laupäeva lõuna paiku läks Pärnus ATVga merejääle 46aastane kalamees, kes õhtuks koju ei naasnud. Mehe leidmiseks korraldatud otsingud polnud eilseks tulemust andnud.

Mehe kadumisest teatas tema naine laupäeval kella 20.30 ajal. Teate kohaselt oli kella 11.30 ajal merejääle kalale läinud mees lubanud nelja tunni pärast koju tulla.

Otsinguid alustati kohe pärast kadumisteate saamist. Vana-Pärnu kandist ATVga merele läinud meest läks otsima esmalt kaks piirivalvurit, hiljem lisandus inimesi. Kuid kella 23ni kestnud otsingud tulemust ei andnud.

„Lumel olid küll ATV jäljed, ent laupäeval oli merel tugev tuisk ja jäljed olid mattunud lume alla,“ rääkis Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Pühapäeva hommikul otsingud jätkusid. „Kaasati piirivalve helikopter, kuid pimeduse saabudes tuli otsingud taas katkestada,“ ütles Kais.

Eile keskendusid otsijad peamiselt vihjete kontrollimisele. Küsitleti laupäeval merejääl olnud inimesi, enamasti kalamehi, ja infot kontrollisid piirivalveüksused nii jalgsi kui mootorsaanidel. Kopterit eile otsingutele ei kaasatud.

Politsei ootab jätkuvalt infot kadunud kalamehe kohta. „Kui keegi juhtus sel ajal merel olema ja nägi või teab midagi selle juhtumi kohta, tuleks sellest politseile teada anda,“ edastas Kais.

Otsinguid jätkati eile kuni pimeduse saabumiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles