Enn Eesmaa: Rahu ja ühtehoidvat ühiskonda!

Enn Eesmaa
, riigikogu liige, Keskerakonna aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Eesmaa
Enn Eesmaa Foto: PP

Eesti Keskerakond on võtnud enda kanda tõsise väljakutse – kõnetada ja ühendada kõiki Eesti kogukondi, mitte seista ainult ühe valijarühma eest. Ühiskonna liitmine on kesksel kohal Keskerakonna presidendikandidaadi Mailis Repsi programmis.

Loomulikult oleks märksa lihtsam oma valimiskampaania üles ehitada vastandumisele, nagu seda on teinud teised erakonnad ja poliitikud. Säärane tegevus on vastutustundetu ja Eesti ühiskonda juba aastakümneid lõhestanud.

Keskerakond ei vastanda Eesti elanikke rahvuspõhiselt ega jaota inimesi omadeks ja võõrasteks. Korraldame aktiivselt rahvakohtumisi kõikjal maakondades ja küsime inimeste arvamust nende peamiste probleemide kohta. Rahva põhimureks on jätkuvalt igapäevane toimetulek, kuid murelikuks teeb meedias kajastatav sõjaoht. Pea igal rahvakohtumisel üle Eestimaa toob vanem põlvkond välja, et tunneb end ebakindlalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles