Läheb ajalukku! Pärnu Bay Golf Linksi väljakul löödi esimene Hole in One

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlane Jari Leinonen tegi eelmisel pühapäeval Tahkuranna vallas suvepealina külje all Pärnu Bay Golf Links väljakul ajalugu ning lõi väljaku ja enda esimese Hole in One’i.
Soomlane Jari Leinonen tegi eelmisel pühapäeval Tahkuranna vallas suvepealina külje all Pärnu Bay Golf Links väljakul ajalugu ning lõi väljaku ja enda esimese Hole in One’i. Foto: Pärnu Bay Golf Links

Soomlane Jari Leinonen tegi eelmisel pühapäeval Tahkuranna vallas suvepealinna külje all Pärnu Bay Golf Linksi väljakul ajalugu ning lõi väljaku ja enda esimese Hole in One’i.

Teadupärast on sellel golfiväljakul käimas alles esimene täispikk hooaeg ja seetõttu ootasid kõik seda sündmust väga.

"Emotsioonid olid ülihead. Kuulda oli kolksu, tuul tõi heli mängijateni. kaks mängukaaslast ka nägid seda. Uskumatu tunne," kirjeldas Leinonen oma esimest Hole In One´i.

Leinonen on golfi mänginud 20 aastat. Tahkuranna väljak on soomlase hinnangul seni parim väljak Euroopas, kus ta mänginud on. "See meeldib mulle väga. Hing ja silm puhkavad, merevaated on fantastilised. Väga hea teenindus, caddiemaster`is olev tütarlaps oli väga meeldiv — õige inimene õiges kohas, näha, et armastab oma tööd. Klubimaja on väga ilus. Kokkuvõttes suurepärane kooslus," kiitis ta hiljuti avatud golfiväljakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles