Avatud talud on külaliste ootel

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme ürditalu perenaine Heli Viedehof seab üles näitust, kus eksponeerib oma taimekollektsiooni põnevamaid ja eksootilisemaid esindajaid – potti istutatud maitse-, lõhna- ja ravimtaimi.
Tamme ürditalu perenaine Heli Viedehof seab üles näitust, kus eksponeerib oma taimekollektsiooni põnevamaid ja eksootilisemaid esindajaid – potti istutatud maitse-, lõhna- ja ravimtaimi. Foto: Gertrud Alatare/

Pärnumaa Lõosilma talu pererahvas on pühapäeval toimuvat avatud talude päeva ette valmistanud juba pool aastat ning vihmase ilma prognoos sunnib püstitama loenguteks ja toitlustamiseks telke. Tamme talu ürdiaia perenaine Heli Viedehof katusealuse pärast muretsema ei pea, sest juba mullu ehitati külastajate tarvis kena tee- ja kohvimaja.

Viedehof seab üles näitust, kus eksponeerib oma taimekollektsiooni põnevamaid ja eksootilisemaid esindajaid – potti istutatud maitse-, lõhna- ja ravimtaimi. "Avatud talude päeval pole külalistel pikalt aega, sest vaadata on ju nii palju," märkis Viedehof. Tamme ürditalus algavad talu tutvustavad ringkäigud kell 10.30, 12, 13.30 ja 15.

Audru valla Lõosilma talus ootavad huvilisi loengud ja toidutelk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles