Laura Jõe pälvis Zonta tunnustuse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaal suvel mõisagiidina töötav Laura Jõe ei teadnud uneski aimata, et juulis saabub talle üllatussõnum Zonta tunnustuspreemia saamise kohta.
Tõstamaal suvel mõisagiidina töötav Laura Jõe ei teadnud uneski aimata, et juulis saabub talle üllatussõnum Zonta tunnustuspreemia saamise kohta. Foto: Mailiis Ollino

Tõstamaa keskkooli kuldmedaliga lõpetanud Laura Jõe pälvis teisena Eestis Zonta piirkondliku tunnustuspreemia, mille suurus on 1000 Ameerika dollarit ja mis on mõeldud ühiskondlikult aktiivsetele noortele naistele.

Zonta Internationali tunnustusauhind Young Women in Public Affairs on mõeldud 16–19aastastele noortele aktiivsetele naistele ja enne Laura Jõed on sama stipendiumi Eestis pälvinud 2008. aastal tollane Tartu Miina Härma gümnaasiumi õpilane Marleen Pedjasaar.

Vabatahtliku tööga ja õpilasomavalitsuse juhtimises silma paistnud eduõpilase Laura Jõe kandidatuuri esitas Zonta Pärnu klubi 20. piirkonna (Eesti ja Soome) stipendiumitoimkonnale. Klubi liikme Tiia Ööpiku sõnade kohaselt laekus toimkonnale piirkonnast viis taotlust, neist ainsana Eestist pärnakate oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles