Turismijuht puhkab looduses matkates

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisi Kihnusse kavatseb Kaire tänavu kindlasti ette võtta.
Reisi Kihnusse kavatseb Kaire tänavu kindlasti ette võtta. Foto: Erakogu

SA Pärnumaa Turismi juhataja Kaire Ilus on töö tõttu tihedalt seotud kõikvõimalike maakondlike turismialaste ettevõtmistega, ka südasuvel. Tõelist rahu kogeb ta loodusmatkadel, kaugel linnakärast või vabaõhuürituste melust. Nii on tal veel sel suvel kavas ette võtta matk Peipsiveerele ja Setomaa külastus.

“Mulle on kohalik toit ja selle propageerimine väga südamelähedane,” ütleb Ilus, kes muude tegemiste kõrval organiseerib Pärnumaa OTTi tegemisi. OTT ehk teisisõnu otse tootjalt tarbijale on ühendus, mis eriti aktiivselt tegutseb just Facebookis ja mille vahendusel isegi südasuvel võib tosinalt Pärnumaa talunikult ja ettevõttelt osta kõikvõimalikku toidukraami.

Kõige parema ettekujutuse aga saab Ilusa sõnul sellest ühendusest siis, kui ise mõnel neljapäeval ajavahemikus 16–18 Pärnus Martensi väljakule tulla – seal saavad tootjad ja eheda maatoidu hindajad igal nädalal kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles