Karoli Hindriks ehk kahe miljoni dollari naine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Pean ennast väga emotsionaalseks inimeseks. Hakkan väga kergesti nutma. Aga õnneks ka naerma.”
“Pean ennast väga emotsionaalseks inimeseks. Hakkan väga kergesti nutma. Aga õnneks ka naerma.” Foto: Erakogu

Tuntud vene kirjaniku Eduard Uspenski lause “Kuna kasvasin üles kuurordis, olen terve elu tahtnud saada puhkajaks” Pärnust pärit ettevõtja Karoli Hindriksi puhul ei kehti. Oma 33 eluaasta jooksul on ta palju saavutanud: olnud Eesti noorim leiutaja, linnavolikogu liige, esimese eestlasena valitud NASA juures tegutsevasse Singularity Universitysse. Tänavu märtsis otsustasid USA ja Briti tippinvestorid anda tema asutatud tehnoloogiavaldkonna tööportaalile Jobbatical kaks miljonit USA dollarit.

“Esimese suurema ettevõtmisena on kavas avada Jobbaticali osakond Kagu-Aasias Singapuris ja turundusmeeskonda tööle võtta terve hulk uusi inimesi,” ütleb Karoli.

Kui Karoli 2014. aastal oma tööportaali asutas, polnud tal aimugi, kuidas investeeringuid leida. “Esimene raha pidi ju tulema puhtalt presentatsioonide pealt. Usun, et paljudel jäävad head ideed ellu viimata, sest nad ei suuda oma mõtteid edasi anda ja end hästi esitleda,” räägib ta. “Äriidee peab olema läbimõeldud ja vastused küsimustele olemas. Olen Jobbaticalis seda poolteist aastat õppinud ja ikka värisevad mõne tippinvestoriga kohtuma minnes jalad samamoodi nagu alustades.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles