Teet Roosaar: Järjest rikkamasse riiki (1)

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Roosaar.
Teet Roosaar. Foto: PP

Eesti Päevaleht avaldas teisipäeval järjekordse nutuloo varjupaigataotlejast, keda Eesti riik vastu ei taha võtta. Õigesti teeb, sest artiklis toodud faktide põhjal ei saa küll väita, et noormehe tagasisaatmine oleks talle kuidagi ohtlik.

Yao Silven Kuass sündis Elevandiluurannikul ja tema lapsepõlveunistuseks oli saada jalgpalluriks. Kuna Elevandiluurannikul pole selleks kõige paremad tingimused ja elu äärmiselt ebastabiilse korraga riigis olevat muutunud noore jalgpalluri jaoks ohtlikuks, otsis ta võimalusi välisklubidesse minna.

Noormees taotles Armeenias varjupaika ja sai selle. Kahjuks ei olevat aga suhtumine mustanahalistesse Armeenias kiita ja tasugi võrreldes teiste mängijatega väiksem. Kuass sai ühelt Eesti jalgpalliklubilt kutse katsetele tulla ja lendas Tallinna, taskus tagasisõidupiletid Armeeniasse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles