Meie meestele lõppes MM nukralt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreekas EMil hõbeda võitnud Katariina II mehed pidid Taanis MMil leppima kaheksanda tulemusega.
Kreekas EMil hõbeda võitnud Katariina II mehed pidid Taanis MMil leppima kaheksanda tulemusega. Foto: Nikos Pantis

Taanis Kopenhaagenis lõppenud ORC-klassi jahtide maailmameistrivõistlustel sai Sugar 2 meeskond kõige väiksemate jahtide C-grupis kaheksa sõidu kokkuvõttes seitsmenda koha ja Katariina II tiim oli kaheksas.

Viie sõidu järel MMi pingereas kolmandale positsioonile kerkinud Ott Kikkase Sugar 2 pidi viimastes sõitudes leppima 16., 15. ja 24 kohaga ning Aivar Tuulbergi Katariina II kontole lisandusid 7., 27. ja 11. koha punktid.

C-grupi maailmameistriks tuli Hollandi Bachyachting Racing Team, hõbedale seilas taanlaste Hansen ja pronksi teenis rootslaste Pro4u/Malin.

B-grupis kukkus Mati Sepa tiim jahil Premium, kus purjetab pärnakas Janno Hool, viimase päevaga (sõidud 14., 3., 26.) kolmandalt kohalt viiendaks.  

MMi võitis Norra jaht Santa, teine oli soomlaste Normet ja kolmas sakslaste Arxes.

Kõige suuremate jahtide A-grupis, kus eestlasi ei purjetanud, oli kiireim Itaalia tiim Freccia Rossa, järgnesid taanlaste Tarok VII ja rootslaste Stell.

Järgmise aasta maailmameistrid selguvad Itaalias Triestes ja Euroopa meistrivõistluste medaleid jagatakse Poolas Gdanskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles