Linnameeskond võitles Nõmmel välja viigi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskond teenis südi võitlusega Nõmme Kaljult viigipunkti.
Pärnu linnameeskond teenis südi võitlusega Nõmme Kaljult viigipunkti. Foto: TANEL PIHELGAS/

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel mängis Pärnu linnameeskond täna Hiiu kunstmurustaadionil 0:0 viiki tänavu Eurosarjas suurepärast tööd tegeva Nõmme Kaljuga.

Pärnakad mängisid täna väga hingestatult ja distsiplineeritult. Pealegi luhtas tiitli nimel võitlev Kalju üksjagu võimalusi.

Linnameeskonna peatreener Marko Lelov ütles pärast mängu jalgpalli liidule, et on tulemusega rahul.

„Suur kompliment poistele, et suutsid mängudistsipliinist kinni pidada,“ lausus Lelov. „Eelmine mäng Tartuga läks ära, täna suutsime vead parandada. Paar eksimust oli, aga Nõmme ei suutnud neid ära kasutada.“

Treener lisas, et hooaja algus oli meeskonna jaoks väga raske. „Tuli meestesse süstida positiivsust ja pea püsti hoida,“ muljetas Lelov. „Pool aastat läks selleks, et taktika ja mängijate õiged kohad paika saada. Oleme leidnud optimaalse ja hea koosseisu.“

Tänase tulemusega kindlustasid pärnakad turniiritabelis üheksandat kohta. Linnameeskonnal on koos kümme punkti ja viimasel kohal olevat Rakvere Tarvast edestatakse üheksa punktiga. Samas on tabeli kaheksas Narva Tarvas kümne punkti kaugusel.

Meistrivõistluste liidrina jätkab Tallinna FC Infonet, kel koos 45 silma. Tallinna FC Levadia kaotab liidrile kahe ja kolmandal kohal olev Nõmme Kalju nelja punktiga.

Reedel kohtub linnameeskond kodusel Rannastaadionil Levadiaga, keda eelmisel korral üllatuslikult 1:0 võideti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles