Politsei palub abi koera tulistamise asjaolude selgitamisel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigil, kes nägid pildil olevat koera 21. juulil liikumas Audru vallas või omavad rohkem infot looma tulistamise kohta, palutakse pöörduda politsei poole.
Kõigil, kes nägid pildil olevat koera 21. juulil liikumas Audru vallas või omavad rohkem infot looma tulistamise kohta, palutakse pöörduda politsei poole. Foto: Lääne prefektuur

Neljapäeval, 21. juulil kella 19 paiku avastas Audru vallas elav koeraomanik, et teadmata ajal ja kohas on tema koera vigastatud. Loomakliinikus tuvastati, et koera on tulistatud pneumorelvast.

"Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust looma julma kohtlemist käsitleva paragrahvi alusel," vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Senistel andmetel liikus koer Audru vallas Kabriste ja Lindi küla lähedal.

Kõigil, kes nägid pildil olevat koera 21. juulil Audru vallas või kel on rohkem infot looma tulistamise kohta, palutakse võtta ühendust politseiga telefonil 444 6673.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles