Pärnus algas mainekas tenniseturniir

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri avaringis kohtus eestlanna Saara Orav (pildil) eile sakslanna Nora Niedmersiga.
Turniiri avaringis kohtus eestlanna Saara Orav (pildil) eile sakslanna Nora Niedmersiga. Foto: Gertrud Alatare

Eile lükati Pärnus käima 10 000dollarise auhinnafondiga Merko Estonian Open.

Teist aastat Pärnus peetav turniir hõivab Pärnu tenniseväljakud terveks nädalaks ja toob suvepealinna kireva rahvusvahelise seltskonna. “See on Eesti tenniseaasta tippsündmus,” oli ürituse peakorraldaja Riho Kallus veendunud. “Tase on Eesti meistrivõistlustest kõrgem, sest võistlus on rahvusvaheline.”

Peakorraldaja sõnade järgi on eestlastel enim põhjust kaasa elada värsketele Eesti meistritele Maria Lota Kaulile ja Vladimir Ivanovile. Ivanov on Merko Estonian Openi korra juba võitnud ja jõudis eelmisel aastal finaali. Samuti toob Kallus välja noored talendid Kenneth Raisma ja Maileen Nuudi. Pärnu tennisistidest näeb väljakutel Henri Naela ja Yvonne Pärna, kes alustavad kvalifikatsioonidest. Kui piisav arv mängijaid ütleb oma koha turniiril üles, pääsevad alternatiivnimekirjast võistlustulle ka Johannes Seeman ja Simone Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles