Briti linnumees ärgitab linnadžunglist elu otsima

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Lindol on binokkel kaasas kõikjal, loomulikult ka Pärnu Rannahotelli tagusel haljasalal. Kiri tema särgil ütleb: “Ma armastan linde.”
David Lindol on binokkel kaasas kõikjal, loomulikult ka Pärnu Rannahotelli tagusel haljasalal. Kiri tema särgil ütleb: “Ma armastan linde.” Foto: Erakogu

Artiklite, raadio- ja telesarjade ning raamatute autor, loodusgiid ja koolitaja David Lindo rändab maailmas ringi ning peab oma südameasjaks inimestele meelde tuletada, kui põnev loodus meid iga päev ümbritseb.

“Vaata üles!” soovitab Suurbritannia ornitoloog ja loodusemees, kes juulikuus Eestit külastas. “Üleval on sinine taevas ja linnud.”

Ajakirjanikuga Pärnu Rannahotelli kohvikus kohtudes palus Lindo ette vabandust, kui ta aeg-ajalt pilgu akendest paistvale maastikule heidab – just lõppes vihm ja linnud on tulnud taas toitu otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles