Piltuudis: metsa eksinud naine saatis politseinikele tänutäheks tordi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval koos koertega metsa eksinud naine saatis talle appi tõtanud Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinikele tänutäheks tordi.
Laupäeval koos koertega metsa eksinud naine saatis talle appi tõtanud Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinikele tänutäheks tordi. Foto: Lääne prefektuur

Laupäeval metsa eksinud naine saatis talle appi tõtanud Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinikele tänutäheks tordi, teatas Lääne prefektuur oma Facebooki kontol.

„Selle isetehtud tordi saatis Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinikele Jaanika, kes vajas politseinike abi laupäeval, 23. juulil, kui eksis koos kahe koeraga metsa. Abipalvele reageerinud patrullpolitseinikud Priit ja Sander aitasid politseiauto sireenidega eksinud naise metsast välja. Eile jõudis politseinikeni tort koos südamliku kirjaga,” seisis postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles