Veeteede amet vähendas Pärnus ja Saaremaal töötajate arvu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeteede amet vähendas Pärnu ja Saaremaa esinduse töötajate arvu ja mõlemas kohas töötab nüüd üks navigatsioonimärgistuse spetsialist.
Veeteede amet vähendas Pärnu ja Saaremaa esinduse töötajate arvu ja mõlemas kohas töötab nüüd üks navigatsioonimärgistuse spetsialist. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Veeteede amet vähendas Pärnu ja Saaremaa esinduse töötajate arvu ja mõlemas kohas töötab nüüd üks navigatsioonimärgistuse spetsialist.

Saaremaa navigatsioonimärgistuse teenistust puudutav restruktureerimisplaan on ellu viidud ja praeguse seisuga töötab sealses esinduses üks navigatsioonimärgistuse spetsialist, ütles ameti pressiesindaja BNSile. Muudatus toimus ka Pärnu navigatsioonimärgistuse teenistuses, kus kahe töötaja asemel jäi tööle üks.

Peale inimeste arvu vähendamise toimus organisatsiooni struktuuriline muudatus. Pärnu ja Saaremaa navigatsioonimärgistuse talitus liideti Läänemaa navigatsioonimärgistuse talituse koosseisu, samas veeteede ameti inimeste füüsiline kohalolek nii Pärnus kui Kuressaares jäi alles, nüüd on mõlemas kohas üks meremärgistuse valdkonna spetsialist ja üks meresõiduohutuse valdkonna spetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles