Võistluse ajal jõel kihutajad ajavad sõudjatel hinge täis

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel Pärnu jõel toimunud sõudmise Eesti meistrivõistlustel katkestati üks sõit kaatri tekitatud laine tõttu. Pildil võtavad omavahel mõõtu kaheksapaadid.
Nädalavahetusel Pärnu jõel toimunud sõudmise Eesti meistrivõistlustel katkestati üks sõit kaatri tekitatud laine tõttu. Pildil võtavad omavahel mõõtu kaheksapaadid. Foto: Madis Sinivee

Tänavu on Pärnu jõel kaatri või jetiga hooletud kihutajad seadnud vähemalt kahel korral ohtu võistlusel osalevad sportlased ja sõudjad kutsuvad veel liiklejaid mõistusele, et vältida õnnetusi.

Viimane juhtum oli Pärnu jõel nädalavahetusel Eesti sõudmise meistrivõistlustel, kui mõistuseta kaatrilkihutaja tõttu tuli pärast 500 meetrit katkestada naiste paarisaeruliste kahepaatide võistlus.

“Neli kuni kuus paati sõidavad kõrvuti võidu ja siis tuleb kaater suurel kiirusel julmalt kõrvalt läbi,” kirjeldas Eesti sõudeliidu peasekretär Robert Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles