Pärnu kolledžis soovib enim noori õppida ettevõtlust

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis õppimine muutub üha populaarsemaks. Kui mullu laekus rakenduskõrghariduse kolme õppekava 154-le tasuta õppekohale 544 avaldust, siis sel aastal tuli neid 580. Populaarseim õppekava on ettevõtlus ja projektijuhtimine, mille 59 kohale esitati 302 avaldust.

“Päevasesse õppesse oli 22. juuli seisuga esitatud 230 ja avatud ülikooli 350 avaldust,” teatas kolledži haldusjuht Sirje Talving. Kolledži menukaim rakenduskõrghariduse õppekava on ettevõtlus ja projektijuhtimine. Selle eriala 59 õppekohale (30 kohta päevases ja 29 avatud ülikooli õppes) esitati 302 avaldust (sealhulgas 124 päevasesse õppesse ja 178 avatud ülikooli). Sellest aastast on peale ettevõtlusele ja spordikorraldusele spetsialiseerumise võimalus spetsialiseeruda tootmiskorraldusele.

Traditsiooniliselt on populaarne turismi- ja hotelliettevõtlus, mille 54 õppekohale (neist 30 päevases õppes) laekus 178 avaldust (neist 77 päevasesse õppesse).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles