Muusikasarja lõpetavad viiul, suupill ja lõõts

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ranna kõlakojas esinevad Indrek ja Paul Kristjan Kalda.
Pärnu ranna kõlakojas esinevad Indrek ja Paul Kristjan Kalda. Foto: Erakogu

Täna astuvad Pärnu ranna kõlakojas sarja "Pärnu suvemuusika 2016" eelviimasel kontserdil üles Indrek ja Paul Kristjan Kalda kavaga "Lihtsalt lood".

Isa ja poeg Paul Kristjan (kitarr) ja Indrek Kalda (laul, viiul) teevad muusikat, mis läheb kuulajale hinge, ühendab põlvkondi ja puudutab igaüht eraldi.

Kava hõlmab laia stiilispektrit: 1930ndate pärimusmuusikale võib järgneda Vene romanss või hipiajastu töötlus. Kõlavad armsaks saanud laulud, mis jätavad kuulajale ruumi nii kaasamõtlemiseks kui atmosfääri nautimiseks.

Muusikasarja viimasel kontserdil 3. augustil astub üles kollektiiv Piccolo Folk, kes rõõmustab kuulajaid kavaga "Sumedalt suupilli ja lõõtsaga". Muusikat teevad Esta Ruusmann (viiul), Feliks Kark (suupill, laul), Peeter Joosep (suupill, lõõts, laul), Elmar Trink (suupill, kitarr, laul), Andrus Haugas (suupill, bouzouki) ja Jüri Kukk (bass-suupill, bass).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles