Fotod: Pärnus toimusid laste surfipäevad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu surfikeskus korraldas eelmisel nädalal laste surfipäevad, kus lapsed said teha tutvust surfialadega,  teadmisi ohutuse kohta ja külastada rannaniidu matkarada.

Erkki Soosaar Pärnu surfikeskusest teavitas, et lastele näidati 19. ja 20. juulil toimunud üritusel aerusurfi, kajakisõitu, lohe lennutamist, purjelauda ja skimmi.

"Esimesel päeval tutvustas keskkonnaameti esindaja lastele rannaniidu matkarada, teisel päeval olid kohal merepääste seltsi esindajad, kes jagasid lastele veeohutusalaseid teadmisi, ja päästeamet, mis tutvustas tuleohutust," jutustas Soosaar. "Nii lapsed kui lapsevanemad jäid üritusega rahule ning peagi on oodata Pärnu surfikeskuses järgmisi lastele ja noortele mõeldud surfipäevi." 

Sel aastal uuesti üles ehitatud surfikeskuses on kõigil võimalik teise korruse tuulevarjuliselt terrassilt nautida vaateid rannaniidule ja Pärnu lahele. Nädalavahetustel keerutavad keskuses plaate DJd.

13.–14. augustil toimuvad siin Eesti meistrivõistlused lohesurfi rajasõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles