Vaidlemise hind on poolteist miljonit

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu teenindavad Pärnus linnaliine kolme uksega GoBusi bussid. Leping ettevõttega lõppeb juba selle aasta 31. detsembril.
Praegu teenindavad Pärnus linnaliine kolme uksega GoBusi bussid. Leping ettevõttega lõppeb juba selle aasta 31. detsembril. Foto: Mailiis Ollino

Tallinna ringkonnakohus keelas Pärnumaa ühistranspordikeskusel sõlmida enne 24. augustit hankelepingut Pärnu linnaliinidel vedajafirma leidmiseks, kuna kohtuvaidlus AS Sebe hankedokumentides pakutud busside uste arvu üle jätkub.

Pärnumaa ühistranspordikeskusele oleks majanduslikult kasulik, kui kohtuvaidlusest väljuks võitjana AS Sebe, sest selle pakkumine on ligikaudu poolteist miljonit eurot soodsam Atko omast, mis konkureerib samuti Pärnu linnaliinidel reisjateveole.

“See poolteist miljonit jagub, tõsi küll, üheksa ja poole aasta peale, sest nii pikk on käesoleva hankelepingu kestvus,” selgitas Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles