Suvepealinnas möirgavad superautod

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks esimesi Rannahotelli parklasse jõudnud autosid oli MacLaren 675LT, mis oma ligi 450 000-eurose maksumusega oli korraldajate sõnul ürituse kalleim.
Üks esimesi Rannahotelli parklasse jõudnud autosid oli MacLaren 675LT, mis oma ligi 450 000-eurose maksumusega oli korraldajate sõnul ürituse kalleim. Foto: Gertrud Alatare

Eile saabus üritusega Gran Turismo Pärnusse Rannahotelli ette üle 50 luksusliku sportauto, nende hulgas ligemale 430 000 eurot maksev MacLaren 675LT.

Lamborghinid, Bentleyd, McLarenid, Lotused, Ferrarid ja teisedki uhked autod sisenesid vihaste möiratuste saatel suvepealinna eile kella poole kahe paiku. Pärnu Postimehega vestlemiseks oma jõriseva mootoriga Lamborghini Kesklinna silla juures peatanud ettevõtmise korraldaja Peter Ternström usub, et niisugused masinad ei tohiks kedagi külmaks jätta.

“Tihti öeldakse, et autod, nagu näiteks Ferrari ja Lamborghini, on tibimagnetid, kuid samuti on need poistemagnetid,” rääkis Ternström naljatades. “Geile oleks selline auto ideaalne, sest väga paljud kutid tulevad seda muudkui uudistama ja avaldavad soovi sellesse istuda. Kuid tõsi, sellised autod töötavad naistegi puhul.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles