Lux Express lisab Pärnu suunal busse

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Lux Express paneb seoses SuperBusi tegevuse lõpetamisega 1. augustist Pärnu–Tallinna liinile sõitma lisabussid, mis on käigus vähemalt augustis.

Pärnust Tallinna väljuvad lisabussid iga päev kell 16 ja 19, Tallinnast Pärnu kell 12.30 ja 15.30. Koos uute väljumistega on Lux Expressi sõidugraafik Pärnu–Tallinna suunal järgmine: kell 7, 8.20, 10.15, 12.30, 14.30, 16 ja 19 ning Tallinna–Pärnu suunal kell 8, 9.30, 11, 12.30, 15.30, 17.30, 19.

Bussipiletite hinnad algavad varakult Lux Expressi kodulehelt ostes Tallinna–Pärnu liinil kahest eurost. Samuti saavad kõik kuni 26aastased noored kodulehelt ostes Tallinna–Pärnu pileteid iga päev fikseeritud hinnaga, mis on neli eurot.

"Tunneme vastutust kogu bussituru käekäigu eest ega soovi, et ühe turuosalise ootamatu lahkumisega jääks bussiturule tühimik," sõnas Lux Expressi juhatuse esimees Hannes Saarpuu. Tema sõnutsi on ettevõte aastaid pingutanud, et meelitada reisijaid autodest bussidesse, ja tunneb praegu vastutust kogu bussituru usaldusväärsuse eest.

Võimalusel ja nõudluse korral plaanib Lux Express lisaväljumistega jätkata septembris. Bussiettevõte juht kinnitas, et kui tekib variante, lisandub augustis Tallinna–Pärnu liinile veel reise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles