Võrkpalliklubiga liitus väliseestlane

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Rätsep hakkab Pärnus mängima.
Sander Rätsep hakkab Pärnus mängima. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Eesoleval hooajal hakkab Pärnu võrkpalliklubi värve kaitsma Kanadas sündinud nurgaründaja Sander Rätsep, kes viimasel kahel hooajal on esindanud TTÜ meeskonda.

Meeskonna peatreeneri Avo Keele kinnitusel on pärast välismaale lahkujaid ja lõpetajaid meeskonnale täiendust vaja.

"Just sellist mängijat otsisimegi: ta on võimeline edukalt mängima kahel positsioonil: nii nurga- kui diagonaalründajana," iseloomustas Keel.

Pärnu VK mänedžeri Jaanus Nõmmsalu kinnitusel ei ole meeskonna komplekteerimine veel lõppenud.

"Ootame paari mängija otsust oma plaanide kohta," ütles Nõmmsalu. "Kui suudame uute toetajatega koostöölepingud sõlmida, otsime veel täienduseks keskblokeerijat ja nurgaründajat, paar varianti juba on. Tahame anda võimaluse ennast näidata ka kohalikele noortele mängumeestele."

28. juuli seisuga moodustavad Pärnu VK meeskonna sidemängijad Markkus Keel ja Siim Orgvee, keskblokeerijad Tamar Nassar, Harri Palmar, nurgaründajad Taavet Leppik, Siim Tammearu, Märt Tammearu ja Sander Rätsep, digaonaalründaja Hindrek Pulk ja libero Edgar Järvekülg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles