Lottel ja tema sõpradel oli aasta raskeim päev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Putukate Maija ja Laimaga võib lisaks läti keelele rääkida ka vene ja inglise keeles.
Putukate Maija ja Laimaga võib lisaks läti keelele rääkida ka vene ja inglise keeles. Foto: Gertrud Alatare

Mis juhtub Leiutajatekülas, kui viimased Lottemaalt lahkuvad lapsed ja nende vanemad on rongile pandud ja teemapargi väravad suletakse? Käisime Lottemaa tegelastel külas esmaspäeva õhtul, kui siin oli peetud suurt sünnipäeva, võõrustatud üle 1600 suure ja väikese külastaja ning seda kõike kohati kuni 27kraadises suvekuumuses.

Võiks ju arvata, et pärast nii pikka tööpäeva, kostüümid seljas ja parukad peas, igatsevad Lotte ja tema sõbrad ainult duši alla ja kliimaseadmega toas ennast pikali visata. Aga võta näpust!

Tegelased elavad oma Leiutajateküla elaniku elu edasi ka pärast viimase väikese Lotte-huvilise lahkumist. “Oi, ajakirjanikud tulid!” rõõmustab jänese-isa Adalbert. “Kas te olete Animal Planetist? Me saame kuulsaks! Lähme teeme pilti jah! Ma lähen ainult enne staadionilt läbi, teen ühe jooksuringi!” viskab Bruno isa Mati vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles