Esimene kohtamine jäi töö pärast ära

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristensenide lapsed toimetavad hea meelega koos vanematega aiamaal. Peale köögiviljade kasvab maja ümber reisidelt toodud põnevaid lilli nagu tulbipuu ja šokolaadilill.
Kristensenide lapsed toimetavad hea meelega koos vanematega aiamaal. Peale köögiviljade kasvab maja ümber reisidelt toodud põnevaid lilli nagu tulbipuu ja šokolaadilill. Foto: Gertrud Alatare

1999. aastal Rakveres kohtudes köitis Raili Kristenseni tulevase abikaasa Dennise asjalikkus ja mehelikkus, kuigi mees oli pühendunud ainult tööle. Esimene kohtaminegi jäi neil ära, sest toona 24aastane Dennis helistas ja ütles, et tal tuleb tööd teha.

Paar aastat hiljem abikaasana Taani elama asudes leidis sotsiaalpedagoogi haridusega Raili seal töö erivajadustega laste õpetaja abina ja õppis keele selgeks. “Keel ongi kõige olulisem,” leiab naine.

Raili meenutab, et Taani kolides oli tal ühes ainult kotitäis asju. Esimeses korteris seisis teler pappkasti otsas, mööblit polnud ja voodi saadi Dennise vanaema käest. “Seiklusi on palju olnud,” möönab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles