Dennis Ulrik Kristensen – osavõtlik taanlane Sindis

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrad kinkisid Kristensenidele hiljuti Eesti ja Taani lippudega heegeldatud keti, mis pereema Raili sõnutsi hakkab ilmselt sünnipäevalaudu ehtima.
Sõbrad kinkisid Kristensenidele hiljuti Eesti ja Taani lippudega heegeldatud keti, mis pereema Raili sõnutsi hakkab ilmselt sünnipäevalaudu ehtima. Foto: Gertrud Alatare

Lõngade värvimisega tegeleva AS Sindi Lanka juht taanlane Dennis Ulrik Kristensen on Eestis elanud üle kümne aasta. Tema abikaasa Raili, kellega juulis tähistati 15. pulma-aastapäeva, on pärit Rakverest ja pere neli last on Eestis sündinud, kuigi vahepeal kolis pere Taani.

Meie riigi suurimaks probleemiks loeb taanlane madalaid palku ja leiab, et siinne ühiskond ei toeta inimestesse panustamist.

Eestis on palju seadusi, mis taanlasele ei meeldi, kuid ta täidab neid punkt-punktilt, sest peab ennast siin vaid külaliseks. “Kui mulle ei meeldi siin olla, tean ma, kus piir on. Oma kodus proovin teha nii, nagu õigeks pean,” räägib Kristensen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles