Eesti-Malta vutimängu piletid läksid kui soojad saiad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati 2008. aastal Tallinnas peetud maavõistlusel Maltaga võisid eestlased rõõmustada 2:1 võidu üle.
Viimati 2008. aastal Tallinnas peetud maavõistlusel Maltaga võisid eestlased rõõmustada 2:1 võidu üle. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile müüki pandud Eesti ja Malta jalgpallikoondise maavõistluse iste- ja seisukohad läksid kaubaks alla 20 minutiga. Homme tuleb müüki veel mõnisada püstijalapiletit.

Pärnu Rannastaadionil on 1501 istekohta, esimesele maavõistlusele müüdi peatribüünile ka 200 seisupiletit.

Jalgpalli liit andis teada, et teisipäeva hommikul tuleb Piletilevis müügile veel 400 seisupiletit.

Eesti jalgpalli liidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht ütles, et huvi Eesti ja Malta koondise mõõduvõtmine on võrreldav mõni aasta tagasi toimunud EMi valikturniiri play-off`-mänguga Eesti ja Iirimaa koondise vahel, kui piletid osteti ära samuti minutitega ja staadioni võinuks välja müüa mitu korda.

"See on tunnustus pärnakatele ja näitab, kui oluline uus staadion linnale on," ütles Uiboleht, märkides, et eelmüügis valitses mängu vastu väga suur huvi Pärnu ja teistestki Eesti jalgpalliklubidest.

Maavõistlus Maltaga on Eesti rahvuskoondisele viimane mäng enne MMi valiturniiri, mis eestlastele algab kuus päeva hiljem mänguga Bosnia ja Hertsegoviina linnas Zenicas. Seega on ülimalt tõenäoline, et eestlased jooksevad Pärnus pallimurule oma tipprivistuses.

Eesti ja Malta koondis on kohtunud neli korda. Viimati 2008. aastal Tallinnas maavõistlusel võisid eestlased rõõmustada 2:1 võidu üle. 2004. aastal võitis Eesti Maltat sõprusmängus 5:2. 1992. ja 1993. aastal mängitud MMi valikturniiril tegid koondised Maltal väravateta viigi, Tallinnas võitsid külalised 1:0.

Viimati mängis Eesti rahvuskoondis Pärnus 1999. aasta augustis, kui siin saadi 2:0 jagu Armeeniast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles