Alternatiivkunstnikud täitsid Pärnu kaosega

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnagaleriis saab 19. augustini nautida naiskunstnike Taje Trossi, Elo Liiva, Britta Benno, Nina Yharedi, Sissi ja Shaokun Suni ning Xenia Fedorchenko loomingut.
Pärnu linnagaleriis saab 19. augustini nautida naiskunstnike Taje Trossi, Elo Liiva, Britta Benno, Nina Yharedi, Sissi ja Shaokun Suni ning Xenia Fedorchenko loomingut. Foto: Mailiis Ollino

Möödunud nädala lõpul tekkis Pärnu ja Riia vahel graafika- ja alternatiivkunstisild: mõlemas linnas toimus 18. rahvusvaheline festival Graafika IN pealkirjaga “Tagasi kaosesse”.

Baltimaade ühele suuremale graafikanäitusele jõudis üle 75 teose kunstnikelt kogu maailmast, peale nende performance’id.

Festivali korraldaja Al Paldrok, kunstnikunimega Anonymous Boh sõnas, et festivalil olid kohal ülemaailmse alternatiivkunsti tegijad, kes kaose kaudu maailma muuta püüavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles