Sindi jalgpallistaadioni väravate ostu rahast on koos kolmveerand

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Poseidoni väiksed jalgpallurid loodavad, et suured aitavad raha koguda ja nad saavad Sindi jalgpallistaadionil palli väravasse lüüa.
JK Poseidoni väiksed jalgpallurid loodavad, et suured aitavad raha koguda ja nad saavad Sindi jalgpallistaadionil palli väravasse lüüa. Foto: Erakogu

Veel kolm päeva on võimalik annetuskeskkonnas Stardipaik.ee toetada Sindi Kesktänava jalgpallistaadioni väravate ostu. Juba on eesmärgiks seatud summast kogutud 79 protsenti.

Väravad maksavad 3000 eurot, millest seni on koos 2360 eurot. Toetajaid on kokku 82.

Kogutava raha eest soovitakse osta vast valmivale staadionile väravad: paar täismõõdus ja paar väiksemaid, treeninguteks ja noorteklasside võistlusteks mõeldud väravaid. Projekti toetab samuti Pärnu JK Poseidon.

Väravate soetamine on esimene samm korraliku murukattega jalgpallistaadioni rajamisel Sindisse. JK Poseidon on viimastel nädalatel korraldanud talguid, mille käigus on staadioniks plaanitud maa-ala koristatud kividest ja muust risust.

Külauudiste koduleht vahendab, et jalgpalliklubi esindusmeeskonna treeneri Martin Kuldmäe sõnutsi on praeguseks puhastatud umbes kümnendik alast ja tööd veel meeletult. Talguliste seas oli nii jalgpalliklubi mängijaid, toetajaid, kohalikke, lapsevanemaid kui linnapea.

Kuldmägi rääkis edaspidistest talguplaanidest ja pidas mõistlikumaks jätta vahepeal veidi pikem vahe sisse, et siis uuesti suurtemate jõududega jätkata. "Kuna järgmisel nädalal elab Pärnu ja selle lähiümbrus tõenäoliselt Weekend Festivali rütmis, on ilmselt raske abilisi sel ajal leida," arutles Kuldmägi.

"Sindi linnapea Marko Šorini eestvedamisel kohtusid reedel nõupidamiseks abilinnapea Rein Ariko, OÜ Kodu Kuubis juhatuse liikmed ja AS Tootsi Turba töötajad," vahendab Kylauudis.ee. Arutelul sooviti leida lahendus, mis välistaks väljakule laotatava turba eelladustamise mujal linna territooriumil. Otse staadionile ei õnnestunud seda varem tuua, sest Kesktänava staadioni ääres laius kraav, mida polnud võimalik paarikümnetonniste veokitega ületada. 

Eile õhul saigi valmis teelaiendus, mis võimaldab paremini turvast väljakule vedada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles