Kurjategijad lohistasid ohvreid köitpidi auto järel

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korduvalt kriminaalkorras süüdi mõistetud mehed said taaskord Pärnu maakohtus karistada eri kuritegude eest. Vendi, 25aastast Renot ja 29aastast Tamot, on karistatud nii kaklemiste, röövimiste kui varguste eest.

Tamo ründas süüdistuse kohaselt Pärnu linnas meest, kellel oli kaasas sülearvuti kott. Koos kohtu tuvastamata kaaslasega läks Tamo vastutulijale kallale. Mehed peksid ohvrit rusikaga näkku ja kui veel too maas vedeles, lõid teda jalgadega edasi. Kõike selleks, et ära võtta 400 eurot väärt rüperaal.

Eelnimetatud kahe vennaga koos oli kohtu all 36aastane Marek, keda varem on karistatud kolm korda purjus peaga autojuhtimise eest. Tunamullu juunis peksid Marek, Reno ja Tamo kaht ohvrit korduvalt, appi võeti jalad ja näiteks veljevõti. Kõige tipuks seoti üks ohvritest kaelapidi köiega auto külge ja lohistati teda teel umbes 100 meetrit. Teine mees seoti kinni jalgupidi ja tedagi tabas sama saatus. Ohvritel murdus mitu luud ja nad olid üle kere muljutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles