Numbrid räägivad: Pärnumaa mehed kasutavad internetti naistest agaramalt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefoni kasutaja.
Nutitelefoni kasutaja. Foto: Eero Vabamägi

Tele2 kliendistatistika kohaselt kasutavad Pärnumaa mehed kuu jooksul mobiiltelefonis ja tahvelarvutis keskmiselt 2,8 gigabaiti mobiilset internetti ehk maakonna naistest 33 protsenti enam.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni selgitust mööda valitseb üldine suundumus, et mehed tarbivad rohkem internetti, naised seevastu helistavad ja saadavad enam sõnumeid.

"Pärnumaal on meeste ja naiste internetikasutuse erinevus Eesti üks suuremaid," ütles Aron. "Naised on jutukamad ja neile meeldib suhelda, mehed seevastu veedavad rohkem aega omaette telefoni või tahvelarvutiga internetis nokitsedes. Seda näitas juunis ja juulis jalgpalli EMi ajal hüppeliselt kasvanud internetikasutuski."

"Nii helistamine kui internetikasutamine kasvab Eestis pidevalt," rääkis Aron ja lisas, et Pärnumaal kasutatud mobiilse interneti maht kasvas aastaga 20 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles